Happy Weekend in Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Foto: Pixabay (bewerking WMF)

Iedere vrijdag publiceert Beverwijk.Nieuws.nl in samenwerking met 251tv de evenementenagenda van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Zaterdag 18 juni

 • Minecraft Contest voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar in Place2Be aan de Wilgenhoflaan in Beverwijk. Tijd: 12.00u tot 17.00u. Informatie op www.nul251.info
 • Boeken- en kunstmarkt op het Nieleplein in Heemskerk. Tijd: 10.00u tot 17.00u
 • Open Tuinenweekend in kasteeltuin Assumburg in Heemskerk. Tijd: van 10.00u tot 18.00u. Adres: Tolweg, Heemskerk. Van 10 uur tot 6 uur is er Open Tuinenweekend in de kasteeltuin van Kasteel Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk.
 • Om half 10 begint de archeologische wandeling door Wijk aan Zee onder begeleiding van Richard Schellevis. Gisteren heeft Richard al een lezing gegeven over de archeologische vondsten in Wijk aan Zee en nu gaat hij met u alles bekijken.
 • Repair Café in Paviljoen Westerhout aan het Westerhoutplein in Beverwijk. Tijd: van 12.30u tot 15.30u. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.
 • Sea-Side FEstival bij strandpaviljoen Warners in Wijk aan Zee. Tijd: van 15.00u tot 22.00u. Optredens van 6 regionale bands. Toegang gratis.
 • Cultureel Festival Arulmigu Sri Arunachaleswarar in het Hindoe Geloof & Cultureel Centrum,  Elbestraat 2 in Beverwijk. De toegang is gratis en meer informatie via telefoonnummer 06-19804485.
 • Midsummer Concert Tremenda in de grote Kerk in de Kerkstraat in Beverwijk. Aanvang 20.00u. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.tremeda.nl en aan de deur van de grote Kerk.
 • Optreden van Forever Young in Cultureel café Camille in de Kerkstraat 37 in Beverwijk. De groep speelt werken van Neil Young. Aanvang 21.30u. Toegang gratis.
 • Vaderdagactiviteiten op het Europaplein in Heemskerk met veel ‘Hollandse Nieuwe’ óptredens van Shantykoor Heeren Zeventien en een Vaderdag facebookactie waarbij zaterdag 18 juni om 14.00 uur voor vader/broer/zoon/opa of buurman een ‘kappersbon’ kan worden gewonnen voor een heren knip/wasbehandeling bij Kapsalon Wim Brandjes.
 • Optreden van Popkoor SurpriSing in de Rabobankzaal van Het Kennemertheater in Beverwijk. Het koor bestaat 12,5 jaar en gaat zichzelf in de Bloemetjes zetten door een Jubileumconcert met medewerking van Karin Bloemen: funky soul disco nummers en gevoelige songs, maar ook met een terugblik naar het verleden van 12,5 jaar SurpriSing en een open blik naar de toekomst. Tijd: van 20.00u tot 22.00u.

Zondag 19 juni

 • Open Tuinenweekend in kasteeltuin Assumburg in Heemskerk. Tijd: van 10.00u tot 18.00u. Adres: Tolweg, Heemskerk. Van 10 uur tot 6 uur is er Open Tuinenweekend in de kasteeltuin van Kasteel Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk .
 • Lezing in Fort Veldhuis door historisch onderzoeker Hans Nauta. Onderwerp: de luchtoorlog in de kop van Noord-Holland. Tijdens deze lezing toont Hans originele foto’s en filmbeelden van de strijd rond Den Helder en de aanval op een konvooi in het Marsdiep. Toegang: Volwassenen € 3,50, kinderen van 8 tot 12 jaar, € 2,50, kinderen jonger dan 8 jaar en houders van een veteranenpas gratis. Aanvang: 14.00u.
 • Gratis zwemmen en ‘bommetje springen‘: Op Vaderdag hebben alle vaders die met hun kinderen komen zwemmen gratis toegang in het Sportfondsenbad in Beverwijk. Het vrij zwemmen duurt van 09.00u tot 12.00u. Echt stoere vaders mogen ook nog meedoen met de wedstrijd ‘bommetje springen’. Deze wedstrijd is van 10.00 tot 11.00 uur. Huldiging om 11.30 uur. Iedereen kan zich aanmelden! bij de receptie of via de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden, kan ook. Deelname is gratis (behalve toegang zwembad m.u.v. vaders)

Jouw evenement op ‘Happy Weekend’
Wie met een activiteit opgenomen wil worden in de weekend-evenementenagenda kan een mailtje sturen met de relevante informatie van het evenement (adres, tijd, kosten, waar aanmelden, eventueel adres website) naar [email protected] of naar [email protected]. Graag met de vermelding ‘weekendagenda’ plus datum van het evenement als onderwerp. Om het evenement te kunnen verwerken moet het uiterlijk op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende weekend binnen zijn.

 

 

 

 

 

Reacties