Opening Breestraat uniek muzikaal festijn

Foto: Charles Duyff

Gisterenmiddag, zaterdag 16 december, is in Beverwijk de nieuw ingerichte Breestraat geopend. Daarmee werd een jaar van intensief verbouwen en een opgebroken centrum afgesloten en meteen de toon voor de toekomst gezet. Een toon van sfeer, gezelligheid en creativiteit.

Voorafgaand aan de officiële opening deed DJ René Lust al flink zijn best om, ondanks overtrekkende buien met regen en hagel, het publiek toch al wat warm te te laten draaien, terwijl ook dansschool Astrids Danspassie een hartverwarmend optreden verzorgde.  Sjaal om
Rond de klok van half drie werd het tijd voor de min of meer officiële handelingen. Zo knoopte Jaqueline Dorenbos-de Hen, wethouder Openbaar Beheer & Groen, een zelfgebreide sjaal om één van de nieuwe bomen bij het podium knoopte, waarmee ze benadrukte dat er goed gezorgd zal gaan worden voor de bomen in de Breestraat. Na vervolgens een swingend muzikaal intermezzo door de regionaal bekende band Different Cook was het podium voor wethouder Tim De Rudder, die samen met twee door hem uitgenodigde jonge Beverwijkse dametjes de spectaculaire opening verrichtte onder het toeziend ook van de mede-gemeentebestuurders.En toen was het half vijf, en dus… tijd voor Jeroen van den Boom, die met zijn optreden voor het massaal toegestroomde publiek, het openingsfeest naar een absolute climax tilde.

Beverwijk kan met een goed gevoel terugkijken opeen mooi openingsweekend en vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien, want het kàn gewoon niet missen: met deze nieuwe ‘Bree’ moet het met het winkelgebeuren in Beverwijk weer helemaal goed komen. Uitgebreide foto-impressie
Kijk HIER voor de uitgebreide fotoserie van de opening van de Breestraat, het publiek en de diverse optredens, gemaakt door fotograaf/redacteur Charles Duijff van Bloemendaal.Nieuws.nl.

Reacties