Laatste nachtconcert in de Grote Kerk met Ruud Jansen en Paul Bakker

Foto: Charles Duijff

De serie nachtconcerten in de Grote Kerk in Beverwijk (Wijkertoren) worden op 1 september afgesloten met een optreden van Ruud Jansen en Paul Bakker.

Beide heren werken al ruim 15 jaar met elkaar samen in allerlei verbanden. De Ruud Jansen Band, de After Beatles, An Ekseptional Tribute, en de begeleiding van Popkoor Sivolta en Theatergroep Plugin zijn een aantal projecten waar bij deze muzikanten hebben samen gewerkt of nog samenwerken.

De avond van de 1e september zal een verrassingskarakter krijgen met verrassende keuzes. Binnen de verwachting ligt, dat het repertoire zich zal bewegen tussen Beatles, Jimi Hendrix, Focus, Ekseption en nog veel meer. Alle muziek wordt akoestisch uitgevoerd door Ruud Jansen op de prachtige Yamaha C7 vleugel en Paul Bakker op een of meer van zijn mooie akoestische gitaren. Dat de heren ook hier ervaring mee hebben blijkt uit een project met kleinschalige huiskamerconcerten die zij samen doen: ‘Music goes back tot he living room’.Dus, zaterdag 1 september, lekker genieten in de Grote Kerk (Wijkertoren) aan het Kerkplein te Beverwijk. Aanvang 23.00 uur. Entree 10 euro, ter ondersteuning van het openhouden van de Grote Kerk.

Kijk ook op https://paulbakkermusic.com/bio/ voor alle info over Paul Bakker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen