Lentefair bij SIG voor ‘Kinderen van de Voedselbank’

SIG gevestigd op drie hoeken van het kruispunt.
Foto: Wim Meijer Fotografie

Het wijkgerichte team van SIG in Beverwijk houdt vrijdag 15 maart een grote Lentefair in de garage van de SIG aan de Hendrik Mandeweg in Beverwijk-centrum.

Gedurende de Lentefair worden bijzondere artikelen verkocht, die zijn gemaakt door cliënten van de dagbesteding van de SIG. Denk aan kaarsen, keramiek, glas in lood, textiel en koekjes. Ook Buurtwinkel de Schans en Dagcentrum Wisselwerk, beide aan de Schans, doen mee. De opbrengst van deze dag is bestemd voor de stichting Kinderen van de Voedselbank, het jubileumdoel van de SIG die dit jaar 50 jaar bestaat.

Ook kinderactiviteiten
Op en rond de lentefair worden allerlei leuke activiteiten – ook voor kinderen – georganiseerd, zoals een tombola met bijzondere prijzen. Bezoekers kunnen in Buurtwinkel de Schans even gezellig zitten en wat drinken (met lekkers van de Bakkerij van de SIG). Dagcentrum Wisselwerk geeft rondleidingen en demonstraties in de diverse ambachtelijke ateliers, waar de cliënten mooie (cadeau)artikelen maken.

Open Huis
De woonprojecten van de SIG op de kop van de Alkmaarseweg houden open huis, eveneens met rondleidingen en koffie/thee met lekkers. De lentefair wordt gehouden op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Reacties