Beverwijk maakt zich op voor massale ledenvergadering Tata Steel

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vierduizend leden verwacht op parkeerterrein van De Bazaar; volop ruimte om met voldoende onderlinge afstand en in veel gevallen vanuit de auto de ledenvergadering bij te wonen en te kunnen stemmen over het eisenpakket.

Morgenochtend gaan om 9.15 uur de  poorten open van van Parkeerterrein P1 van de Bazaar aan de  Ringvaartweg in Beverwijk voor de ledenvergadering die door het FNV is belegd voor de medewerkers van Tata Steel. Een bijzonder locatie, die alles te maken heeft met de coronacrisis. Om ruimte te bieden aan de 4000 verwachte leden en daarbij de 1,5 meter onderlinge ruimte te kunnen realiseren heeft de Bazaar de parkeerterreinen ter beschikking voor deze drive-in vergadering. Het is de bedoeling dat de medewerkers met de auto komen en ook in de auto blijven zitten tijdens de bijeenkomst.

Het grote parkeerterrein van de Bazaar in Beverwijk waar morgen de drive in Tata Steel – FNV ledenvergadering plaats gaat vinden

De Bazaar geeft aan het FNV initiatief te steunen omdat TATA een van de belangrijkste werkgevers is  in de regio en voor de werkgelegenheid en de sociale samenhang in de regio de continuïteit van TATA belangrijk is.

Na de afwijzing van gisteren van het eisenpakket door Tata Steel Nederland is de kans groot dat morgen besloten gaat worden tot nieuwe acties.

Vanmiddag is men in Beverwijk al druk bezig met de voorbereidingen op de dag van morgen

Reacties