Geen Zomerfestival Marquette editie 2021

Foto: Wim Meijer Fotografie

Na 2020, toen een speciale jubileum-editie van het Zomerpodium moest worden geannuleerd als gevolg van de coronacrisis, is nu besloten om ook de editie van dit jaar geen doorgang te laten vinden.

Al enige jaren bundelen Zomerpodium Heemskerk en PWN met succes hun krachten om op het prachtige landgoed Marquette een middag lang een festival neer te zetten waar jong en minder jong geniet en aangenaam verrast wordt. De creativiteit en kunstzinnigheid van Zomerpodium Heemskerk worden gecombineerd met leerzame en leuke activiteiten over landgoed Marquette en over natuur en water van PWN.
Het festival staat bekend om z’n ongedwongen sfeer en biedt een ieder de mogelijkheid om een middag lang op het festival te genieten van muziek, theater, kleinkunst en beeldende kunst te midden van prachtige natuur.

2020 zou een speciale editie worden waarbij  Zomerpodium Heemskerk haar 20 jarige en PWN haar 100-jarige bestaan zou vieren. Helaas was Covid-19 spelbreker en kon het festival niet plaatsvinden.

Vol goede moed werd uitgekeken naar 18 juli 2021 en voorbereidende werkzaamheden werden verricht. Helaas echter hebben de organisatoren recent moeten besluiten om ook het op 18 juli a.s. geplande festival geen doorgang te laten vinden vanwege de nog immer voortdurende Covid pandemie en de in dat verband geldende maatregelen.

Het vizier is nu gericht op 2022 waarin de duizenden bezoekers hopelijk weer kunnen genieten van een mooi festivalprogramma.

Reacties