Gratis Foodsafari voor foodies en kookgekken op de bazaar

De Bazaar lanceerde kort geleden de unieke Foodsafari, dat een zintuigen safari belooft voor een ieder die van food en koken houdt. Een ontdekkingstocht langs diverse culturen, smaken, geuren en kleuren. De winkeliers laten je producten proeven en ruiken, geven je recepten en handige tips. Deelnemers van de Foodsafari ontvangen tevens leuke aanbiedingen of gratis producten.

Athalie nam al deel aan de Foodsafari:  “Vandaag de Foodsafari gedaan, echt heel leuk! Zo ontdekte ik de Indonesische tent met heerlijke sambal soorten en fantastische spekkoek met aparte smaken zoals rum, sinaasappel en kokos!”

dqbhxmnw0b1jmnrgcbptgryjd

Vers & ambachtelijk eten: van Turkije tot Indonesië
Op De Bazaar staan winkeliers met liefde voor vers ambachtelijke bereide producten. Tanpa Nama verkoopt Kue Lapis, een Indonesische puddingkoek van vele laagjes, dat je meestal alleen ingevroren kan kopen. Salih maakt elke zaterdagochtend heerlijke verse falafel met een bite naast zalige chocoladebonbons gevuld met vijgen of cranberry’s. De verse Peppedew van Öz Marmara moet meerdere keren per dag bijgemaakt worden, de vaste klanten weten deze winkel feilloos te vinden. Vers & ambachtelijk eten met liefde gemaakt, daar gaat het om. 

ugw7oom9cid2l91gv2xabwqek

Like actie op Facebook/beverwijknieuws

In samenwerking met BeverNieuws geeft de Bazaar de eerste 10 likers van het bericht op facebook, gratis entree en daar bovenop een goodiebag ter waarde van € 10,– !!
Kijk dus snel op onze facebookpagina en zorg dat je bij de eerste tien bent!

d6qu8w0chjkov4nmuxeitr03k

Meer informatie of  de plattegrond downloaden?
Surf naar: www.debazaar/foodsafari

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Cookieinstellingen