Bestuurder snorscooter gewond bij aanrijding in Beverwijk

Foto:

BEVERWIJK – De bestuurder van een snorscooter is dinsdag aan het eind van de ochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Beverwijk. De man kwam tegen half twaalf in botsing met een personenauto op de kruising van de Viaductweg met de Parallelweg

De personenauto reed vanaf de viaductweg rechtsaf de Parallelweg op, terwijl de scooterrijder daar de weg overstak. Beide bestuurders konden een aanrijding niet meer voorkomen. De politie en de ambulancedienst verleenden assistentie. De bestuurder van de scooter werd door ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Daarna is hij ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist hield vooral de schrik over aan het ongeval.

20140902viaductweg-6

De politie kon nog niet zeggen hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren, evenmin of een van de bestuurders wellicht door rood gereden is. De snorscooter is door de politie meegenomen. De automobilist kon na de afhandeling van het ongeval zijn weg vervolgen. De Parallelweg was ter hoogte van de Viaductweg richting de oprit van de A22 enige tijd afgesloten voor het verkeer.