112

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Velsen

Foto: Michel van Bergen

Velsen-Zuid – Bij een eenzijdig ongeval op de A208 zijn zondag aan het begin van de avond twee gewonden gevallen. Rond zes uur ging het mis toen het busje door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail schoot om vervolgens enkele meters verder tot stilstand te komen.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. Een van de slachtoffers is door de brandweer uit het voertuig getild waarna hij door ambulancepersoneel is opgevangen en voor verdere zorg naar het ziekenhuis is overgebracht. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.

Velsen-Zuid – Bij een eenzijdig ongeval op de A208 zijn zondag aan het begin van de avond twee gewonden gevallen. Rond zes uur ging het mis toen het busje door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail schoot om vervolgens enkele meters verder tot stilstand te komen. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. Een van de slachtoffers is door de brandweer uit het voertuig getild waarna hij door ambulancepersoneel is opgevangen en voor verdere zorg naar het ziekenhuis is overgebracht. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer.

Reacties