En de winnaar is..

Foto: Pieter Jongkind

De inzending van Pieter Jongkind is gekozen tot totaalwinnaar van de fotowedstrijd van Zomerpodium Heemskerk. Deze sprankelende en kleurrijke foto werd door een deskundige jury onder leiding van fotograaf Hein van Leeuwen gekozen tot totaalwinnaar.

Stichting Zomerpodium Heemskerk organiseert in 2015 voor het 15e jaar gratis toegankelijke culturele en muzikale activiteiten voor Heemskerk en omgeving. Vanwege dit speciale jaar werd de fotowedstrijd gehouden. Iedereen die een van de activiteiten van Zomerpodium Heemskerk heeft bezocht en daar foto’s van heeft gemaakt, werd uitgenodigd mee te doen.

Er waren ongeveer 25 inzendingen, vooral van de laatste jaren waren er veel inzendingen. De mooiste foto van ieder jaar van 2001 tot en met 2014 wordt vandaag (zondag 5 juli) langs de oprijlaan tentoongesteld tijdens het Zomerfestival Marquette. Uit deze inzendingen werd door een deskundige jury onder leiding van fotograaf Hein van Leeuwen de hoofdwinnaar gekozen. Naast eeuwige roem krijgt deze winnaar een fotoworkshop van Hein van Leeuwen cadeau.

Reacties