Genomineerden IJmond Werkt! Award 2016 bekend

Winnaars 2015: Rick Lauffer en Ruben Boer van Hotel restaurant Sonnevanck
Foto: IJmond Werkt

Op dinsdag 15 november wordt gedurende de ondernemersbijeenkomst IJmond Onderneemt in de A9 Studio’s in Uitgeest de winnaar gekozen van de  IJmond Werkt! Award 2016.

De jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Rick Lauffer (mede-eigenaar Hotel Restaurant Sonnevanck en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2015) heeft nu bekend gemaakt welke drie toppers gaan meedingen om de fel begeerde prijs.

Floricultura
De jury vindt Floricultura onderscheidend vanwege het vrij grote aantal (15) medewerkers dat zij via IJmond Werkt! aan het werk hebben. Floricultura speelt een belangrijke rol in de lokale economie en de jury vindt het mooi om te zien dat zij gedurende lange tijd medewerkers een gestructureerde plek biedt waar zij volledig op hun plek zijn.floricultura-wim-meijerConstaal Snijbedrijf
Constaal Snijbedrijf BV springt er voor de jury uit omdat het bedrijf voor 1/3 uit medewerkers van IJmond Werkt! bestaat. Naast de vier vaste medewerkers werken Michel en Jeffrey er al sinds 2009 met veel plezier middels Begeleid Werken. De extra inzet die Constaal heeft getoond om ook tijdens economisch zwaardere tijden de jongens in dienst te houden plus de persoonlijk begeleiding die geboden wordt vindt de jury bewonderenswaardig.

Constaal Snijbedrijf (foto: Google maps)
Constaal Snijbedrijf (foto: Google maps)

The Bike Guru
De jury is onder de indruk van The Bike Guru omdat deze relatief kleine ondernemer toch 1/4 van zijn personeelsbestand geworven heeft via IJmond Werkt! en extra inzet heeft getoond om de samenwerking te laten slagen. De jury heeft veel respect voor de overtuiging van waaruit de Bike Guru onderneemt.the-bike-guruVereerd
De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 15 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

Ondernemingsprijs IJmond en de Duurzaamheid Award
Tijdens een inspirerend en afwisselend programma waarbij de IJmond centraal staat, wordt er naast de IJmond Werkt! Award ook de Ondernemingsprijs IJmond en de Duurzaamheid Award uitgereikt. Meer info over de bijeenkomst is te vinden op www.ijmondonderneemt.nl. Hier kan men zich ook als werkgever aanmelden.ijmondonderneemt-1000-bannerIJmond Werkt! Award
De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers, regiospreiding en voorbeeldfunctie voor de branche.

Reacties