112

Twee personen in Breestraat Beverwijk bedreigd met mes

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagavond 21 december zijn twee mannen in Beverwijk bedreigd met een mes. Ondanks een Burgernetmelding werd er geen verdachte aangetroffen.

Omstreeks 18.00 uur zagen twee personen vanuit een snackbar aan de Breestraat in Beverwijk dat een man een leeg flesje neergooide voor de deur van die snackbar. Het flesje viel kapot en glasscherven kwamen door de open deur de snackbar binnen. Toen de twee personen hem hierop aan wilden spreken liep de verdachte een winkel in. Daar ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte plotseling een mes pakte en daarmee de twee mannen bedreigde.

Burgernet
Nadat de verdachte er vandoor was gegaan, werd het publiek via een Burgernetmelding gevraagd naar de man uit te kijken. De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

Signalement
De verdachte is een blanke man met een lengte van ongeveer 1.90 mtr en een slank postuur. Hij had een blond snorretje. De man droeg een zwarte jas met hieronder een grijs trainingsjack met grijze capuchon en een grijze trainings- of joggingsbroek. Hij sprak Nederlands.

Getuigen
Getuigen die de man hebben gezien, of men herkennen aan het signalement, worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

Reacties