Theater voor thuis in periode van lockdown

Foto: Wim Meijer Fotografie

Er is nog genoeg te zien en beleven, ondanks dat de deuren van het Kennemer Theater zeker tot 14 januari gesloten blijven. Er zijn veel nieuwe initiatieven ontstaan op het gebied van theater door dit coronatijdperk. Gewoon thuis. Voor de buis.

The Comedy Central Roast of Hans Klok
met o.a. Henry van Loon, Johan Goossens, Karin Bloemen en Stefano Keizers
di 21 dec om 20.30 uur Comedy Central

Hans Klok mag zich gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door vrienden, familie en bekend Nederland als Henry van Loon, Johan Goossens, Karin Bloemen en Stefano Keizers. Klik hier voor meer informatie.

Toneelgroep Maastricht
Documentaire Jungfrau en korte film Happy Healing
7 dec 2021 – 14 jan 2022 Online

Toneelgroep Maastricht is in lockdownperiodes altijd op zoek gegaan naar wat wel kan als de theaters hun deuren moesten sluiten. Dit keer presenteert het gezelschap twee films die zijn geproduceerd tijdens de eerste lockdown in maart 2020: documentaire Jungfrau en korte film Happy Healing.

Meer informatie via https://www.toneelgroepmaastricht.nl/agenda/226/toneelgroep_maastricht_draait_door/2_gratis_films_voor_thuis.

Dirk Scheele Kerstfeest
do 23 dec 2021 – 10.30 uur – Live op YouTube

Speciaal voor iedereen die door de vervroegde kerstvakantie thuis zit gaat Dirk Scheele donderdag 23 december om 10.30 uur LIVE op YouTube met het Dirk Scheele Kerstfeest. Het wordt een feestje van 30 minuten met winter- en kerstliedjes. Zet je kerstmuts op & zing op je allerhardst mee!

Schuld of Onschuld: Midwinternachtsdroom
Jan Kooijman, André van Duin, Kees Hulst, Gijs Scholten van Aschat, Renée Soutendijk e.a.
ma 27 dec 2021 – ma 3 jan 2022 Theatrale online rechtszaak

Na het succes van Schuld of Onschuld – De Kerstmoord en De Droommoord, lanceert Korthals Stuurman Theaterproducties opnieuw een nieuwe, theatrale online rechtszaak. Het is aan u om uiteindelijk te beslissen… veroordeelt u de verdachte of spreekt u hem vrij?

Bestellen via https://www.kennemertheater.nl/programma/3788/Jan_Kooijman_Andre_van_Duin_Kees_Hulst_Gijs_Scholten_van_Aschat_Ronald_Snijders_Patrick_Nederkoorn_Renee_Soutendijk_e_a_/Schuld_of_Onschuld_Midwinternachtsdroom/?rt=&mlsi=6116&bc=9d7704ed0ba95a829c3a56f3821e8e1a&utm_medium=email&utm_source=default.

Reacties

Cookieinstellingen