Vrij! presenteert kandidatenlijst voor Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: Vrij!

BEVERWIJK – Afgelopen week heeft Vrij! de kandidatenlijst gepresenteerd voor de verkiezingen van 2022. Op de lijst staan naast oude bekenden van Vrij!, veel nieuwe gezichten.

De lijst wordt aangevoerd door Kelly Uiterwijk. Zij is al vier jaar fractievoorzitter van Vrij! Ze heeft zich in die periode ingezet om kleine en grote vraagstukken in Beverwijk en Wijk aan Zee op te lossen. Ze houdt de financiële positie van de gemeente Beverwijk strak in het oog. Ze heeft veel zin om daar de komende vier jaar enthousiast mee door te gaan.

Op plaats 2 een oude bekende: Puck Witte. Puck was in deze periode steunfractielid voor Vrij! en wil zich de komende periode gaan richten op de uitdagingen in het sociaal domein.

Op plek 3 is ruimte voor jong talent. Kick van der Eng is 18 jaar oud en studeert rechten. Hij is al jaren jeugdlid bij Vrij! en hij kan niet wachten om zich actief te gaan inzetten voor ‘de Wijk’.

Op plek 4 vinden we Silvain Vierstraete. Hij heeft een master gedaan in verpleegkunde en heeft dan ook ruime ervaring in de zorg. Met zijn expertise kunnen we dat dossier vanuit de praktijk aanvliegen.

De top 5 wordt gecomplementeerd door Ton Limmen. Ton is jarenlang vrijwilliger geweest bij R.K.V.V. DEM en gaat zich hard maken voor een sportief Beverwijk.

Verder vinden we op de lijst nog meer bekende namen in Beverwijk en Wijk aan Zee zoals Roderick Waijers, docent in het voortgezet onderwijs. Ina van Rijswijk, eigenaar van restaurant Klein Zwitserland in Wijk aan Zee. Vince Taskin, vrijwilliger bij R.K.V.V. DEM.

Als lijstduwers zijn Willem Bakker van Bakker Makelaardij en oud-wethouder Frans Koster weer van de partij.

Hieronder de volledige lijst:

 1. Kelly Uiterwijk
 2. Puck Witte
 3. Kick van der Eng
 4. Silvain Vierstraete
 5. Ton Limmen
 6. Roderick Waijers
 7. Ina van Rijswijk
 8. Vince Taskin
 9. Julius Boele
 10. Theo de Vries
 11. Diana Verkooijen
 12. Liesbeth Bakker-Criens
 13. Willem Bakker
 14. Frans Koster

Reacties

Cookieinstellingen