RINGS Gala: grootst opgezet kickboksgala in Sporthal Beverwijk

Foto: Bos Media Services - aangeleverd

BEVERWIJK – Het RINGS Gala in Beverwijk behoort tot de meest geliefde kickboksgala’s van Nederland. Op zaterdag 22 oktober vindt een nieuwe editie van dit evenement plaats in Sporthal Beverwijk.

Team Spirit, onderdeel van Cardio Fitness Beverwijk, is net als vorig jaar sterk vertegenwoordigd. Het groots opgezette kickboksgala telt achttien K1-gevechten, waarvan drie in de hoogste categorie, de A-klasse.

Vorig jaar stond het RINGS Gala in Beverwijk voor het eerst sinds jaren weer in de agenda. In een compleet uitverkochte Sporthal Beverwijk zag het uitzinnige publiek Glory-kickbokser Jos van Belzen uit IJmuiden (Team Spirit) winnen van zijn opponent Mark Trijsburg uit Amstelveen (WFL). Van Belzen krijgt het in deze nieuwe editie van het RINGS Gala opnieuw niet gemakkelijk: zijn tegenstander is Romano Bakboord van de in Den Haag gevestigde kickboksschool ARJ. De echte kenners weten het: dit is momenteel één van de sterkst presterende kickboksscholen van het land.

Afscheidswedstrijd Douwes uitgesteld
Ook Amir Al Amir zal opnieuw deelnemen aan het RINGS Gala. Vorig jaar was zijn tegenstander Ayo Kani, laatstgenoemde moest na een medische interventie de partij opgeven, waardoor Al Amir de beker in ontvangst kon nemen. Dit jaar betreedt Al Amir de ring om te vechten tegen de uit Italië afkomstige Guiseppe Budo, de verwachtingen zijn hooggespannen. Mustapha Ben Lyazid debuteert in de hoogste klasse tegen Maik Mulder van Nakama Gym uit Harderwijk. Brian Douwes, vorig jaar in de ring tegen Limburger Perry Reichling, zou tijdens deze editie zijn afscheidswedstrijd vechten, maar kan niet deelnemen vanwege een forse handblessure. Zijn laatste partij wordt daarom uitgesteld.

Veel nieuwe talenten
Het jaarlijkse RINGS Gala in Beverwijk trekt veel nieuwe talenten uit de regio aan. De organisatie ligt als vanouds in handen van vechtsportpromotor Milco Lambrecht in nauwe samenwerking met Cardio Fitness Beverwijk. Sportscholen als Mejiro Gym (Heerhugowaard), Ben Ali Gym (Alkmaar), Team Aussie (Alkmaar) en ESKB (Bovenkarspel) vertegenwoordigen de regio Noord-Holland. Het evenement kenmerkt zich door de gemoedelijke en sportieve sfeer in combinatie met spectaculaire gevechten. De kaarten vliegen dan ook inmiddels de deur uit, liefhebbers moeten er snel bij zijn om een toegangsbewijs te kunnen bemachtigen.

Info en kaartverkoop
Kaarten zijn via www.rings.nl verkrijgbaar en kunnen ook bij de deelnemende sportscholen worden gekocht. In de voorverkoop kosten toegangskaarten 35 euro (tribune) en 65 euro (silver seats). Het RINGS Gala begint om 18:30 uur (zaal open om 17:15 uur).

Reacties

Cookieinstellingen