Lanceerparty Kidsweek Ontdek je BIEB-special

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Op vrijdag 9 december vindt van 16.00 tot 17.00 uur de Kidsweek Ontdek je BIEB-special- lanceerparty plaats in de Bibliotheek in Beverwijk (Kerkplein 5, Beverwijk).

Tijdens de lanceerparty, die geopend wordt door kinderdirecteur Maura, kunnen kinderen dansen op een glow in the dark silent disco party met kinderchampagne. Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van de BIEB- special. Ook jij bent van harte uitgenodigd om deze lanceerparty bij te wonen! Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de Kidsweek Ontdek je BIEB-special
Probiblio produceerde in samenwerking met Kidsweek en bibliotheken de ‘Ontdek je BIEB-special’ voor kinderen van 7-12 jaar. Deze tijdloze Kidsweek special kunnen bibliotheken heel 2023 uitdelen om kinderen te laten ontdekken welke coole dingen de bibliotheek te bieden heeft. In twaalf pagina’s full colour introduceert kinderdirecteur Maura deze heerlijke lees-, ontdek- en doe-krant vol opschepperijen en ontdekkingen over jouw eigen bibliotheekvloer. Met tips van toppers van leesconsulenten, QR-codes met leestips van kinderen, strips, biebmoppen, kijkplaten en woordzoekers, interviews met kinderboekenmakers en nog veel meer.

Bibliotheken kunnen de special lokaal inzetten
Na afloop van de lanceerparty kan elke bibliotheek goede sier maken met deze special: om uit te delen in de bibliotheek, op scholen, in vakanties of bij de programmering. Er kan ook eigen informatie aan toegevoegd worden. De special wordt in januari ook uitgedeeld bij Voedselbanken in Noord-Holland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen