Speciaal zomerconcert van The Wild Romance in Wijk aan Zee

Foto: Aangeleverd

WIJK AAN ZEE – Met de Shpritsz & Hitsz tour brengt de legendarische band The Wild Romance een hommage aan dit meest iconische album van Herman Brood & His Wild Romance. Tijdens een speciaal zomerconcert in Wijk aan Zee op zaterdag 29 juni brengen ze hun sensationele album integraal live op het podium van De Zon, aangevuld met vele andere hits.

Het zomerconcert van The Wild Romance wordt één groot feest der herkenning en een mooie aanvulling op het programma van het stadsfeest in Beverwijk.

Wild Romance terug? Wild Romance is al 11 jaar terug!
Zeg je de Wild Romance denk je meteen aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden in die tijd uit tot rocksterren zoals Nederland nog niet veel had gekend, met succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock ‘n’ roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden. Met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kon riffen als hij eruit ziet…

Rocken en riffen doen ze nog steeds
David Hollestelle werd vorig jaar gekozen tot ALL TIME favorite gitarist van het jaar 2023 voor de Benelux nadat Danny Lademacher deze verkiezing al won in 2019. Anno 2024 heeft de Wild Romance the best there is aan boord: Naast Dany Lademacher en David Hollestelle komen ook Otto Cooymans (toetsen en vocal), Jo de Roeck (lead vocal), Gee Carlsberg (bas) en Jan t ‘Hoen (drums) mee naar Wijk aan Zee.

Aanvang: 21.45 uur, kaarten kosten 15 euro en kun je kopen aan de deur of via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/thewildromance .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen