Arrestatieteam rijdt auto klem op Parallelweg in Beverwijk (update)

03 apr 2015, 18:25 Nieuws
2015 04 02 17 09 32
Beverwijk – Op de de Parallelweg in Beverwijk heeft een arrestatieteam van de politie donderdag een auto klem gereden. Er zijn bij deze actie drie mannen gearresteerd.
Dat meldt een ooggetuige aan de redactie. Ter hoogte van Kosmos Wonen werd in de richting van de Velsertunnel rond kwart voor vier een Audi A6 ingesloten door drie undercover-voertuigen van de politie. De agenten arresteerde vervolgens drie mannen 'met een flink postuur'. Het zou volgens de 'perplexe’ getuige gaan om personen in de leeftijd van rond de 45 jaar.
Het verkeer kon tijdens de arrestatie geen doorgang meer vinden. Na ongeveer tien minuten zijn de agenten met de ingerekende mannen en de klemgereden auto weer vertrokken.
Update vrijdag 16.35 uur
De arrestatie op de Parallelweg in zowel Beverwijk alsook in Uitgeest blijkt een oefening. Een woordvoerder van de politie heeft dat vrijdagmiddag bevestigd aan het NHD. ,,We maken het zo realistisch mogelijk. Agenten moeten oefenen hoe ze iemand moeten arresteren op een veilige en goede manier. Zowel voor henzelf als voor de arrestant en de omgeving", aldus de politiewoordvoerder.
  • Altijd op de hoogte blijven van het nieuws uit de regio? Geef je op voor de nieuwsbrief of wordt lid van van onze Facebookpagina .