Zomerproject Samen in beweging met de Coach aangepast sporten

Foto: Chelsea Edwards

Samen in beweging zijn is leuk en je kan er ook nog eens een hoop van leren!

Van 20 tot 111
Deze zomer biedt de coach aangepast sporten bij Westerhout Paviljoen in Beverwijk een laagdrempelige beweegactiviteit aan voor volwassene vanaf 20 jaar t/m 111 jaar.

Vanaf 12 juli t/m 30 augustus 2016 staat elke dinsdag middag van 14.30-15.30 in het teken van samen ‘lekker en gezellig’ bewegen en daarbij kennismaken met nieuwe bewegingsactiviteiten! Aansluitend is er voor elke deelnemer een kop koffie of thee en een heerlijk stuk fruit.

Tijdens het gezamenlijk bewegen worden er allerlei verschillende activiteiten aangeboden. De eerste weken zullen er voornamelijk spelen die niet te maken hebben met reguliere sporten worden aangeboden. De latere weken zal de focus meer liggen op uw vraag en op aanbod bij sportverenigingen waar u mogelijk na de zomer lekker door kan gaan met bewegen!

Er wordt kennisgemaakt met zowel prestatie gericht bewegen, als nieuwe manieren van bewegen die u misschien nog veel meer aanspreken. Manieren waarbij de focus ligt op ontspanning, plezier, indirecte geheugentraining en ontmoeting.

Donatievo
Voor de deelname aan de activiteit vraag ik een kleine donatie per deelname wat haalbaar is voor u. ‘DONATIEVO!’, dit bedrag bepaald u zelf wat u kwijt kan en wil voor de activiteit.

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht. Voor meer informatie kunt u contact op nemen via de telefoon: 06 19 08 01 02 of een e-mail met uw vraag, naam en telefoonnummer naar [email protected].

Waar en wanneer?
Locatie: Paviljoen Westerhout, Beverwijk (Buurtcentrum). Tijd: dinsdag middag van 14.30-15.30 + thee/koffie en fruit. Data: 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augustus,9 augustus,16 augustus, 23 augustus en 30 augustus.

Reacties