Jeugd-Voetbaltoernooi op de Vlaskamp groot succes

Foto: De Evenementenmakelaar

Afgelopen zaterdag deden circa 70 kinderen van 5 tot 13 jaar uit Beverwijk en Heemskerk mee met het EK Broekpolder, een ‘4 tegen 4’ voetbaltoernooi op de Vlaskamp.

Naast het terrein van het Zomerfestival waren 2 voetbalveldjes ingericht voor dit ongedwongen voetbaltoernooi, waarvan de organisatie in handen was van de Evenementenmakelaar uit Beverwijk (tevens organisator van het door de twee buurgemeenten geïnitieerde gratis voetballen op de woensdagavond).

Hoofdprijs, troostprijs en Fair-Play prijs
Door de aanwezigheid van het grote aantal kinderen, heel veel ouders, prachtig weer en muziek van een DJ werd het EK Broekpolder een groot succes. Bijna alle teams vielen in de prijzen. Zo was er per poule natuurlijk een hoofdprijs, maar ook een troostprijs en een Fair-Play prijs.

Hoogtepunt van het toernooi was de penaltyserie waarmee moest worden beslist welk team in de jongste poule 3e of 4e werd: Messi 1 of Messi 2. Tussen een haag van publiek van andere teams, ouders en omstanders mochten de jochies van 5, 6 en 7 jaar hun penalty’s schieten. Ook hier was de spanning erg groot, wat overigens hier niet leidde tot grote missers.

Het toernooi en de prijzen werden mede mogelijk gemaakt door: Ricks Fruit, Bobs, Bounz, Vuurlinie, Max Sports & Welness en Paasdal.

ek broekpolder 2

Reacties