Dansen in Paviljoen Westerhout op dinsdag 9 augustus

Foto: De Danstuin

Dinsdag 9 augustus om 14.30uur kan met gezellig een middagje met z’n allen lekker dansen in Westerhout Paviljoen!

Nathalie van Wijnen, eigenaresse en dansdocent van dansstudio De Danstuin in Heemskerk staat dan klaar om tijdens de zomeractiviteit van de Coach Aangepast Sporten, met elkaar te swingen! Nathalie weet als ervaren dansdocente van wanten en past haar activiteit volledig aan op de mogelijkheden van haar cursisten. Niemand hoeft dus te twijfelen: Lekker langskomen, want deze activiteit kent geen drempels!

Oog voor beperking, focus op ontspanning
Chelsey Edwards, Coach Aangepast Sporten, over Nathalie: “Ik ben ik zeer enthousiast over haar manier van omgaan met mensen die een beperking hebben. Ze houdt er rekening mee, maar de focus blijft op het ontspannen lekker in beweging zijn net zoals bij ieder ander. Zij kan het iedereen laten voelen. Ik zou iedereen willen aanraden: zorg dat u dinsdagmiddag aanwezig bent en kom er zelf achter hoe leuk en ontspannend dansen kan zijn!”

Donatievo
Voor deze activiteit geld het zelfde als voor de andere zomeractiviteiten op de dinsdagmiddag van de Coach Aangepast Sporten: ‘Donatievo!’ U betaalt wat u voor de activiteit kùnt betalen. Verder zorgen Nathalie en Chelsey ervoor dat iedereen een gezellige middag heeft. De middag wordt gezond en sociaal afgesloten met fruit, een kop koffie of thee en een praatje!

 

Reacties