Zomerse Zwem4Daagse in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Sportfondsenbad

Ook dit jaar wordt de zomerse editie van de zwem4daagse georganiseerd in het Sportfondsenbad Beverwijk. De Zwem4Daagse is hét evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt.

Van 22 t/m 26 augustus 2016 hebben zwemfans de kans om een sportieve prestatie neer te zetten door iedere dag een bepaalde afstand te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter. “Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de felbegeerde medaille.” vertelt Harry Knevel. “Maar zwemmers kunnen er uiteraard ook voor kiezen om meer te zwemmen, want de zwemvierdaagse duurt vijf dagen in Beverwijk. Dit geeft deelnemers de mogelijkheid om een dag te missen of juist extra meters te maken.” vervolgt Knevel.

Van maandag t/m vrijdag is het zwembad tussen 17.00 en 19.00 uur speciaal geopend voor deelnemers van de zwem4daagse. Op 26 augustus, de laatste dag van de zwem4daagse worden de medailles uitgereikt en dit zal onder begeleiding van DJ Mentwitt een gezellige afsluiting van de zwemweek worden. Die avond is het zwembad speciaal voor alle deelnemers tot 20:00 uur geopend ook ligt er een opblaasbare stormbaan in het water.

Tevens heeft de zwem4daagse dit jaar het thema “Finding Dory” en wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd waarmee kinderen kans maken op kaartjes van Cineworld.

De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes en vriendinnetjes zwemmen in de laatste week van de zomervakantie. Om mee te kunnen doen, is het mogelijk om t/m 22 augustus in te schrijven en de kosten zijn € 12,00 per persoon. Dus schrijf snel in en maak van de laatste week van de zomervakantie een spetterend zwemfestijn. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwem4daagse.nl

Uiteraard is het ook mogelijk om van 8 t/m 28 augustus vrij te zwemmen. In de zomerperiode is echter wel een aangepast rooster van toepassing, dus kijk hiervoor op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

Reacties

Cookieinstellingen