55+

‘Wijkwandelen’ in Beverwijk weer van start

Foto: Pixabay

Je wilt wel bewegen, maar niet in je eentje? Dan bieden het Sociaal Team Beverwijk en Stichting Welzijn Beverwijk een prima mogelijkheid in de vorm van ‘Wijkwandelen’

Eenmaal in de twee weken maakt men met elkaar een korte wandeling door de buurt en iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Deelname is gratis en het is ook niet nodig om van te voren in te schrijven. Na afloop is er gelegenheid om in het buurthuis Wijk aan Duin met elkaar een kopje koffie/thee te drinken.

Wandelen op maandag 
Het ‘Wijkwandelen’ is gepland op de maandagen in de oneven weeknummers. Dat betekent dat de eerstvolgende wandeling plaatsvindt op maandag 29 augustus. Deelnemers kunnen zich dan om 09.15 uur verzamelen bij buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Om 9.30 uur start de wandeling.

Niet wandelen, tòch welkom
Wie níet meeloopt, maar wel wil genieten van het (gratis) kopje koffie of thee, aansluitend op de wandeling, is eveneens van harte welkom, gewoon voor de gezelligheid, maar ook voor wie vragen heeft op het gebied van bijvoorbeeld administratie, financiën, sociale contacten, gezondheid en welzijn.

Reacties