Dodgeball bij Bounz Beverwijk weer van start

Foto: Wim Meijer Fotografie

Dinsdag 6 september gaat bij Bounz in Beverwijk de training voor Dodgeball weer van start. Dodgeball is zo ongeveer de nieuwste sport in Nederland. Simpel uitgelegd: trefbal op een groot veld dat uit puur trampolines bestaat.

Eerder dit jaar heeft de jeugd uit Beverwijk al uitgebreid de gelegenheid gehad om kennis te maken met deze sport. Dat gebeurde in april toen trainers van Bounz kennismakingstrainingen gaven aan tientallen klassen van Beverwijkse basisscholen.Dit resulteerde uiteindelijk een een groot scholieren-Dodgeballtoernooi op 24 april jl waaraan maar liefst 16 jeugdteams deelnamen. Wim Meijer Fotografie_5I5A7192 bannerVoor wie de smaak te pakken heeft of voor wie alsnog wil kennismaken met Dodgeball is dit het ideale moment. Morgen, dinsdag 6 september, gaan de trainingen van start voor het nieuwe seizoen. Dat betekent: 3 maanden lang je helemaal uitleven met de bal op de trampolinevloer van Bounz. In totaal worden er in die drie maanden 13 trainingen gegeven op de dinsdagavond van 18.00u tot 19.00u. De kosten voor een 13-rittenkaart bedragen € 75,-

Hieronder het weekprogramma van de activiteiten bij Bounz Beverwijk. Kijk voor meer informatie op de website: http://beverwijk.bounz.nl/. Bounz is gevestigd aan de Parallelweg 61-63, 1948 NL, Beverwijk Schermafbeelding 2016-08-27 om 12.58.04 (1)

Reacties