Inschrijving Velsertunnelrun maandag 19 september van start

Foto: Velsertunnel Run

Maandag 19 september gaat de inschrijving van start voor de Velsertunnel Run van IJmuiden naar Beverwijk met als hoogtepunt (en fysiek dieptepunt) de passage door de gerenoveerde Velsertunnel.

Gezien de reacties op de social media sinds de aankondiging van dit eenmalige loopspektakel lijkt ’t erop dat heel hardlopend Nederland (en zeker IJmond en Kennemerland) massaal aan de start zal verschijnen, en daarmee de eerste ‘file’ na de renovatie van de tunnel al gepland staat.

Deze massale belangstelling brengt wel met zich mee dat het wellicht verstandig is om snel in te schrijven. De Velsertunnelrun gaat uit van 5000 deelnemers, en het is lang niet uitgesloten dat dat aantal snel wordt bereikt.

Deelnemen kan op drie verschillende manieren:

  • Individueel: Inschrijftarief: € 25,-  (inclusief uniek Velsertunnel Run hardloopshirt
  • Met een bedrijfsteam: Wil je met collega’s deelnemen kun je als bedrijfteam inschrijven. Je verschijnt dan met je collega’s in Velsertunnel Run Tenue aan de start en kunt na afloop nagenieten in de Velsertunnel Bedrijvenlounge. Kosten: € 300,- per team van 5 lopers
  • Als groep (geen bedrijf): Geen bedrijvenloop maar wel met team of vriendengroep van minimaal 20 personen deelnemen? Maak dan gebruik van de groepsdeelname  en vergemakkelijk de inschrijfprocedure. Inschrijftarief: € 25,- per loper (inclusief uniek Velsertunnel Run hardloopshirt)

Limieten en regels

  • Voor de Velsertunnel Run geldt voor deelname een minimumleeftijd van 12 jaar op de dag van de loop.
  • Ook gelden er tijdslimieten: Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen de deelnemers na 48 minuten het 6 km-punt en na 55 minuten de finish te zijn gepasseerd.
  • In verband met de veiligheid van de deelnemers zijn rolstoelen, kinderwagens en skates NIET toegestaan.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf maandag 19 september via de website Velsertunnelrun.nl

Reacties