Column van de Dag / Osteopathie: OPEN DEUREN DAG 2016

Foto: Pixabay / Wim Meijer Fotografie

Vijftiende ‘Column van de Dag’ op Beverwijk- en Heemskerk.Nieuws.nl van René Kuil, die ‘zijn’ lezers iedere twee weken even meeneemt naar de wereld van de osteopathie. Deze week over een succesvolle ‘Open Deuren Dag’ in Het Oude Administratiegebouw in Castricum, de locatie van zijn osteopathiepraktijk.

Beste lezers,
Wat een fantastische Open Deuren Dag hebben we zondag gehad op ons Landgoed Duin en Bosch in Castricum. Na weken van voorbereiding was het gisteren zover: de hapjes, drankjes en de band “HangFolk” stonden klaar, de ballonnen waren opgeblazen, de bloemen waren vers en uiteraard stonden alle deelnemende ondernemers er spik en span bij.

We hadden veel reclame gemaakt via de kranten en social media. Op zo’n eerste Open Deuren Dag is het altijd wel even spannend hoeveel mensen uit Castricum en de omliggende regio de tijd nemen om ons op te zoeken.

Ik had mijn vrouw gevraagd mij te helpen om de mensen te woord te staan want de voorzichtige schatting was dat er wel driehonderd mensen op bezoek zouden kunnen komen. Echter nog voor de aanvangstijd liepen er al mensen door het gebouw te struinen en te zoeken naar de kamer waar de presentaties werden gehouden.

De rest van de middag waren er zoveel gasten op komen dagen dat mijn vrouw en ik heel erg druk zijn geweest om uitleg gegeven over wat osteopathie kan betekenen voor de mensen in zijn algemeenheid of voor de mensen met specifieke klachten. Uiteindelijk zijn er rond de 600 tot 750 mensen over de vloer geweest. Zoveel aanloop hadden we echt niet verwacht.

De redacteur van Nieuws.nl kon zelf niet aanwezig zijn dus had hij aan mij gevraagd een fotoimpressie van de dag te maken. Omdat we het zo druk hadden ben ik hier helemaal niet aan toe gekomen. Gelukkig was er nog wel een groepsfoto gemaakt vóór aanvang van de dag.rene-teamMocht deze column vragen bij je oproepen laat het mij dan weten via mijn email: [email protected]

Over twee weken weer een column van mij. Wil je meer informatie over osteopathie of wil je ook een afspraak? laat het mij dan weten via mijn email: [email protected] of bel nu: 06-23369215

 

Reacties