Inschrijven Velsertunnel Kids-Run nog 2 dagen mogelijk, tot en met donderdag 24 november

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zondag 27 november, als zesduizend hardlopers zich een weg banen van IJmuiden naar Beverwijk door de spiksplinternieuwe Velsertunnel kan ook de jeugd sportief aan de bak gedurende de ‘Mini Velsertunnelrun voor kids”

De mini Velsertunnelrun, wat een initiatief is van de Beverwijkse winkeliers, gaat over een afstand van 768 meter (de exacte lengte van de Velsertunnel) met de start op het Stationsplein in Beverwijk, waarna de route voert om de vijver naar de finish in de Breestraat.

Terwijl de ‘echte’ Velsertunnel Run al helemaal is volgeboekt is er voor de jeugd nog wel de mogelijkheid om alsnog in te schrijven voor de Kids-editie. Inschrijven kost € 2,- per kind en kan nog tot en met donderdag 24 november via de website http://bit.ly/2eanA9 

Dit krijgt de jeugd voor die twee euro:

  • Tijd registratie
  • Finish foto die je kunt downloaden
  • Finish video te zien op de website
  • Speciaal herinneringsvaantje
  • Ambiance met een DJ en een presentator
  • Pimp/kleur je startnummer en win mooie prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers.

Er wordt gestart in 4 categorieën: 4-5 jarigen, 6-7 jarigen, 8-9 jarigen en 10-12 jarigen. Het starten gebeurt steeds in groepen van 50 kinderen van 14.30 uur.

Springen bij Bounz voor de helft van de normale prijs
Bounz Beverwijk geeft nog een extraatje voor de jeugdige deelnemers aan de Velsertunnel Kids-Run. Als bij de reservering het startnummer van de Velsertunnel Kids-Run wordt vermeld mogen kinderen op dinsdag- en donderdagmiddag (behalve in de vakanties) bij Bounz komen springen voor de helft van de normale prijs. Deze actie duurt tot 1 maart 2017.

Reacties