Velsertunnel Run ook rechtstreeks te volgen op Beverwijk-, Heemskerk en Velsen.Nieuws.nl

Foto: Wim Meijer fotografie / Pixabay

Ruim 6.000 hardlopers die even de Velsertunnel gaan ‘uitproberen’ alvorens het autoverkeer weer beslag gaat leggen op de onderdoorgang van het Noordzeekanaal. Een eenmalig evenement wat de moeite waard is om aan deel te nemen, maar ook om naar te kijken.

Morgen kan dat, fysiek, langs de route van het Rabobank IJmond Stadion tot aan de Breestraat in Beverwijk. Maar ook vanaf de bank of je luie stoel voor de televisie of achter de computer, laptop of mobiele telefoon.

Dit met grote dank aan mediapartner RTV-NH die een rechtstreekse uitzending verzorgd. De uitzending is te zien via de regionale televisie op RTV NH, maar ook via Beverwijk.Nieuws.nl, Velsen.Nieuws.nl, Heemskerk.Nieuws.nl, RTV Seapport en 251tv.
Morgenochtend staat de livestream klaar op Beverwijk- en Velsen.Nieuws.nl en wordt om 10.55 uur actief.

Brandwondencentrum Beverwijk ‘goede doel’ van Velsertunnel run
We wensen iedereen morgen een supermooie en unieke hardloopervaring gedurende de Velsertunnelloop, en… één ding niet vergeten: Aan de Velsertunnel Run is ook een goed doel gekoppeld: het Brandwondencentrum in Beverwijk. Alle deelnemers kunnen nog worden gesponsord met een bedrag dat ten goede komt aan het Brandwondencentrum. maar ook rechtstreeks doneren is een mogelijkheid. Meer hierover weten? Lees ook het artikel ‘Velsertunnelrun ook goed voor Brandwondencentrum Beverwijk‘. banner-rkz

Reacties