Cruyff Courts Kampioenen toernooi 6 vs 6 in Beverwijk

Foto: Evenementenmakelaar - FB

Op maandag 1 mei organiseren de gemeente Beverwijk  en Beverwijkse Heroes in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation de voorronde van Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 op het Cruyff Court in Beverwijk.

De winnaars bij de jongens en meisjes mogen vervolgens uitkomen in de kwartfinales in Haarlem. De winnaars in Haarlem plaatsen zich voor de halve finales en uiteindelijk de Landelijke Finale in Amsterdam waar wordt gestreden om de titel: “Cruyff Courts Kampioen van Nederland 2017”. Het team dat Nederlands Kampioen wordt mag vervolgens ook een Cruyff Court Interland spelen.

2000 teams
Dit schooljaar spelen in heel Nederland ca 2000 teams om de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland. Er doen meer dan 65 gemeenten mee in deze competitie die elk jaar groter wordt.

Deelnemen
De deelnemers aan het kampioenschap komen uit de groepen (6),7 en 8 van de basisscholen. Teams van 6 tot 8 personen kunnen het aanmeldingsformulier opvragen via e mail ([email protected]) of bij StreetRuleZ avonden. Informatie kan ook telefonisch worden verkregen via 06-83146055

 

Reacties