Heel Beverwijk loopt! 75e Avond4daagse van start.

Foto: Wim Meijer Fotografie

Gisteravond, 13 juni, is onder schitterende weersomstandigheden de 75e editie van start gegaan van de Beverwijkse Avond4daagse.

Ruim 900 deelnemer(tje)s verzamelden zich rond de klok van 18.00u in Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan, traditioneel het start- en finishpunt van dit jaarlijkse wandelevenement.  Dat ook de weergoden er alles aan gelegen lijkt om deze jubileumeditie tot een succes te maken bleek meteen deze eerste avond: zonovergoten, niet te warm en niet te koud, en vooruitzichten op nog drie puur zomerse wandelavonden.

Met deze zonnige start onderscheidt de Avond4daagse van Beverwijk zich dit jaar van die van de buurgemeenten IJmuiden en Heemskerk, waar in de voorgaande weken de eerste dag moest worden afgelast vanwege ‘code geel’ van het KNMI.

Net als in voorgaande jaren kan men ook dit jaar in Beverwijk weer kiezen uit drie afstanden: de 3 kilometer voor de personen met de kortste beentjes, de 5 kilometer (traditioneel de afstand met de meeste deelnemers) en de 10 kilometer voor de echte die-hards.

Fotoserie (gratis downloadbaar)
Dat met de dag van gisteren op een super-positieve manier de toon is gezet voor de komende drie dagen is duidelijk, en wordt nog een extra zichtbaar op de onderstaande fotoserie die Beverwijk.Nieuws.nl gisteren maakte langs de route. Klik op de foto en je krijgt een grotere versie die gratis downloadbaar is. Beverwijk.Nieuws.nl wenst je veel kijkplezier en voor de komende drie dagen nog veel succes! 

Reacties