Derde editie clubkampioenschap kickboksen Team Spirit Beverwijk

Foto: Bos Media Services

Op zondag 15 oktober wordt bij Cardio Fitness Beverwijk het 3e cklubkampioenschap kickboksen van Team Spirit Beverwijk georganiseerd.

Begin dit jaar was het voor de eerste keer dat het Team Spirit Beverwijk clubkampioenschap plaatsvond; een uniek evenement voor jong en oud waarover nog lang werd nagepraat. In mei volgde een succesvolle tweede editie en inmiddels staat Cardio Fitness Beverwijk in de startblokken om ook het derde clubkampioenschap tot een succes te maken.

Verbouwing
Vorig jaar werd bij Cardio Fitness Beverwijk, de thuisbasis van Team Spirit Beverwijk, een grote verbouwing van het pand voorbereid. Inmiddels zijn alle werkzaamheden afgerond en kan voor het derde clubkampioenschap gebruik worden gemaakt voor een eigen ingang aan de achterzijde van het pand.

Jos van Belzen
Ook dit keer wordt flink uitgepakt met maar liefst 25 partijen. In de B-klasse zal Jos van Belzen uit IJmuiden de hoofdpartij van de middag spelen. Tijdens de twee vorige edities van het clubkampioenschap kwam hij ook al in actie, maar toen wist geen winst te behalen. Inmiddels zette hij wel het Nederlands kampioenschap in de B-klasse op zijn naam, dus de verwachtingen zijn dit keer hooggespannen.Voor de hele familie
Het clubkampioenschap van Team Spirit Beverwijk kenmerkt zich door de gezellige en sportieve sfeer. Het is een evenement voor jong en oud, dat bij uitstek geschikt is om met de hele familie naartoe te gaan. Ouders en grootouders komen er graag langs om de verrichtingen van hun kinderen en kleinkinderen te bewonderen.

Het evenement staat, zoals altijd, onder auspiciën van Sectie Ringcontactsporten FOG en is NOC-NCF erkend. Zowel nieuwelingen als jeugdleden zullen aantreden in de ring, evenals deelnemers uit de C- en B-klasse.

Tijd, locatie en kaarten

  • Publiek is vanaf 13:30 uur welkom in de zaal, de eerste partij zal om 14:30 uur starten.
  • In de voorverkoop zijn kaarten voor dit evenement verkrijgbaar bij Cardio Fitness Beverwijk voor € 10,- (kinderen tot en met 12 jaar € 5,-) en op de dag zelf zijn de kaarten aan de deur € 15,- (kinderen € 7,50) zolang de voorraad strekt.
  • Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk.

Reacties