Vierde editie clubkampioenschap kickboksen Team Spirit Beverwijk

Peter Aerts met Marciano en Montana
Foto: via Bos media Services

In de vorig jaar compleet vernieuwde accommodatie van Cardio Fitness Beverwijk wordt op zondag 17 december 2017 het vierde clubkampioenschap kickboksen van Team Spirit Beverwijk georganiseerd.

Tijdens deze editie zal de bekende kickbokser Peter Aerts (meervoudig winnaar van het K-1 World Grand Prix toernooi in Japan) als coach van zijn dochter Montana optreden. Zij komt uit in de N-klasse  en stond zelf ook al eens in Japan in de ring.

Ook naar de partij van Jamie Tan, lid van Team Spirit Beverwijk, wordt reikhalzend uitgekeken. Hij komt uit in de B-klasse en zou aanvankelijk tijdens de vorige editie van het clubkampioenschap al in de ring staan. Een blessure gooide toen roet in het eten. Tan moest te elfder ure zijn deelname annuleren. Dit keer is hij erbij, met Rastiano Petronia  als opponent.

In de C-klasse mag het publiek zich onder meer verheugen op het gevecht tussen Tonnie van Belzen (Team Spirit Beverwijk) en Leroy Matias van Team Soares. Ook Mustapha (ook wel bekend als Moes) Benlyazid stapt namens het organiserende team in de ring voor een treffen met Ogilvy Sietajen. Bij de nieuwelingen en de jeugd zullen ook verschillende kickboksers van Team Spirit Beverwijk op de mat verschijnen.

(foto: Marc van den Engh)

Familietoernooi
Het clubkampioenschap van Team Spirit Beverwijk is een echt familietoernooi, waarbij ouders en grootouders van harte welkom zijn om de sportieve prestaties van de jeugd eens van dichtbij mee te maken. Juist om die reden is er bewust voor gekozen om het clubkampioenschap laagdrempelig en betaalbaar te houden. Zoals gebruikelijk staat deze sportieve krachtmeting onder auspiciën van de Sectie Ringcontactsporten FOG en worden deze wedstrijden door koepelorganisatie NOC-NSF erkend.

Tijd, kaarten en locatie

  • Publiek is vanaf 13:30 uur welkom in de zaal, de eerste partij zal om 14:30 uur starten.
  • In de voorverkoop zijn kaarten voor dit evenement verkrijgbaar bij Cardio Fitness Beverwijk voor € 10,- (kinderen tot en met 12 jaar € 5,-) en op de dag zelf zijn de kaarten aan de deur € 15,- (kinderen € 7,50) zolang de voorraad strekt.
  • Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk. 

Reacties