Alle kerstmannen naar IJmuiden!!

Aanstaande zaterdag, 16 december 2017, wordt in IJmuiden voor de tweede keer de Kennemerland Santa Run georganiseerd.

De verwachting is dat weer vele honderden Santa’s door het centrum van IJmuiden zullen rennen. Niet om als eerste binnen te komen (want het is beslist géén wedstrijd!), maar bovenal voor het plezier. En dan hebben we het niet alleen over het plezier van deelnemers en toeschouwers, maar vooral ook het plezier van kinderen die soms voor langere tijd in het Kinderbrandwondencentrum en/of op de kinderafdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk moeten verblijven.

Opbrengst voor buitenspeelplaats kinderbrandwondencentrum
De opbrengst van de loop, georganiseerd door zes Rotaryclubs in en om de gemeente Velsen, gaat namelijk in zijn geheel naar het Kinderbrandwondencentrum en de kinderafdeling van RKZ, en zal worden gebruikt om van de huidige buitenspeelplaats, die sterk verouderd is, een  veilige, kindvriendelijke, gezellige en uitnodigende buitenspeelplek voor zieke kinderen te maken, waar ze samen met andere patiëntjes, maar natuurlijk ook met hun broertjes of zusjes als deze op bezoek komen, plezier kunnen maken en kunnen spelen, en waar de mogelijkheid Is voor de ouders om gezellig bij hun spelende kinderen te zitten.

Inschrijven, prijs, locatie en tijd

  • Deelname kost €12,50. Alle deelnemers ontvangen een kerstmannenpak met muts/baard en leggen een parcours af van ca. drie kilometer.
  • Je kunt deelnemen als individu of met je gezin, met je klas of met je teamgenoten en ook als bedrijf om het evenement sponsoren?
  • Start en finish zijn op Plein 1945. Om 15 uur begint de warming-up, om 15.30 uur klinkt het startschot.

Rotaryclubs
De Kennemerland Santa Run wordt georganiseerd door zes Rotaryclubs in en om de gemeente Velsen: Rotary-Club Beverwijk, Rotary-Club Heemskerk Uitgeest, Rotary-Club Santpoort, Rotary-Club Santpoort-Brederode, Rotary-Club Velsen en Rotary-Club IJmond.

Reacties