Apenkooien helemaal terug van weggeweest

Foto: Evenementenmakelaar

Voor de volwassenen is het ongetwijfeld hun leukste gymleservaring: letterlijk ‘voetjes van de vloer’ en lekker zwaaien, springen en klimmen door en over alle gymzaalattributen.

Apenkooien… Wie is er niet groot meer geworden? Alleen… tegenwoordig is het op school niet meer toegestaan. Er zouden te veel ongelukken gebeuren en blessures ontstaan. Maar… wat in ’t vat zit… Want apenkooien is terug! Niet voor de schooljeugd, maar wel van de 18-plussers.

Vanaf vrijdag 6 april wordt er in Sporthal Waterwijk in de Broekpolder (Heemskerk/Beverwijk) Apenkooien georganiseerd voor volwassenen. In veel gemeenten is het al een enorm succes gebleken, dus ook in de IJmond kunnen we niet achterblijven.

Het apenkooien wordt georganiseerd foor Food and Fit Coach Brenda Calf en De Evenementenmakelaar. Deze sportieve ‘trip down Memory Lane’ begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De kosten voor een avond deelname bedragen € 7,50 per persoon.

Meer informatie over de avonden en de mogelijkheid tot inschrijven volgt binnenkort op de website van De Evenementenmakelaar en van  Food and Fit Coach Brenda Calf

Reacties