Clubkampioenschap kickboksen Team Spirit Beverwijk

Foto: Team Spirit Beverwijk

Steeds meer mensen in de regio IJmond en wijde omtrek raken enthousiast over kickboksen. Dat is goed te zien aan de bezoekerscijfers van het clubkampioenschap bij Team Spirit Beverwijk.

De editie van zondag 11 februari was, net als de editie ervoor, tot de laatste kaart uitverkocht. Op zondag 22 april vindt de volgende editie plaats, ook dan worden weer veel bezoekers verwacht.

Terugblik op editie 11 februari
Het werd een spannende middag op 11 februari, met onder meer succes voor debutant Tim Baltus. Hij wist zich in zijn eerste partij goed staande te houden en uiteindelijk zelfs winst te behalen. De zinderende finale van het clubkampioenschap werd gevormd door de hoofdpartij tussen Tom Duivenvoorde en Mohamed Amine. Dat een afwezigheid van anderhalf jaar voor een kickbokser geen belemmering hoeft te zijn, bewees Duivenvoorde glansrijk, door in de verlenging zijn opponent te verslaan. Het talrijk toegestroomde publiek zat tot op de laatste seconde vol spanning naar deze spectaculaire wedstrijd te kijken.

Jos van Belzen vs Tim Smit 
Inmiddels wordt alles in gereedheid gebracht voor de tweede editie van het clubkampioenschap 2018 met als hoogtepunt het gevecht dat Jos van Belzen (B-klasse) namens Team Spirit Beverwijk zal aangaan met Tim Smit van Rayo Sports. Ook zullen tijdens deze editie van het clubkampioenschap veel jeugdleden aantreden om hun eerste wedstrijd te gaan vechten. Onder meer Mitch Lotterman (14 jaar), Leon Boussen (14 jaar), Daniil Sokolov (13 jaar), Youssef el Jaghaoui (12 jaar), Kiki Bont (12 jaar), Demian Mens (10 jaar), Vanilla van Marsbergen (10 jaar) en Jay de Gier (10 jaar) debuteren op deze datum in een officiële wedstrijd.

Zoals gebruikelijk staat de sportieve krachtmeting onder auspiciën van de Sectie Ringcontactsporten FOG en worden de wedstrijden door koepelorganisatie NOC-NSF erkend.

Tijd, locatie en kaartverkoop
Publiek is op 22 april 2018 vanaf 13:30 uur welkom in de zaal, de eerste partij zal om 14:30 uur starten. In de voorverkoop zijn kaarten voor dit evenement verkrijgbaar bij Cardio Fitness Beverwijk voor € 15,- (kinderen tot en met 12 jaar € 7,50) en op de dag zelf zijn de kaarten aan de deur € 20,- (kinderen € 10,00) zolang de voorraad strekt. Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk.

Reacties