Kick-off Schaatsen voor Water in beeld

Gisteren werd het startsignaal gegeven voor de actie’Schaatsen voor Water’. Zo rond de 15.000 leerlingen van basisscholen in ons land schaatsen de komende week hun gesponsorde rondjes om geld in te zamelen voor water- en sanitatieprojecten op basisscholen in Malawi.

Na een opzwepende warming-up onder leiding van voormalig topschaatsers Annamarie Thomas en Jan Bos gingen de eerste 300 kinderen van start, allemaal scholieren van De Evenaar uit Heemstede, De Wilgeroos uit Beverwijk, De Polderrakkers uit Nieuw-Vennep en De Rank uit Westzaan.

Zoals gisteren al aangekondigd hier de complete fotoserie van letterlijk het eerste uur van de landelijke actie ‘Schaatsen voor Water’.

Hieronder een klein aantal foto’s die een beeld geven van de sfeer op de IJsbaan in Haarlem. Door op de foto boven aan het artikel te klikken kun je door de serie van bijna 200 foto’s heen bladeren.

Gratis downloaden foto’s
Als je foto’s wilt downloaden kun je dat het beste doen door te klikken op ‘Foto’s Schaatsen voor Water’. Daar worden de foto’s ook weergegeven en kunnen worden gedownload in diverse formaten.
De foto’s mogen worden gebruikt binnen de privésfeer en op niet-commerciële social media. Voor commercieel gebruik of voor de foto’s op hoge resolutie gelieve contact op te nemen via e-mail: [email protected] of [email protected]

Wim Meijer Fotografie_IMG_6560

Wim Meijer Fotografie_IMG_6684

Wim Meijer Fotografie_IMG_6616

Wim Meijer Fotografie_MG_5065

Wim Meijer Fotografie_IMG_6456

 

Wim Meijer Fotografie_IMG_6629

Wim Meijer Fotografie_IMG_6714

Reacties