Winter Zwem4daagse in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Sportfondsenbad Beverwijk

Ook dit jaar wordt in het Beverwijkse Sportfondsenbad weer de winterse editie van de Zwem4daagse georganiseerd. Vier avonden lang kunnen zwemliefhebbers banen zwemmend zich ‘onderdompelen’ in gezellige Kerst- en eindejaarssfeer in het prachtig verlichte bad.

Van 29 december 2016 t/m 5 januari 2017 heeft men de kans om een sportieve prestatie neer te zetten door iedere dag een bepaalde afstand te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter. Uiteraard kunnen deelnemers er ook voor kiezen om meer banen te zwemmen.

“Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de felbegeerde medaille.” vertelt Harry Knevel. “Maar de Zwem4daagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft mensen de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken.” vervolgt Knevel.

A-diploma
De Winter Zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes, vriendinnetjes zwemmen in de Kerstvakantie. Om mee te kunnen doen, is het mogelijk om tot uiterlijk 30 december in te schrijven en de kosten zijn € 12,00 per persoon. (inclusief Kerst attentie, een heerlijke oliebol op 30 december en de welverdiende medaille)

Het zwembad is speciaal geopend voor deelnemers van de Zwem4daagse.  Kijk voor de juiste tijden op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwem4daagse.nl

Reacties

Cookieinstellingen