Nog 2 dagen voor de start: Startnummers Velsertunnelrun liefst zaterdag al ophalen

25 nov 2016, 13:54 Sport en Gezondheid
startnummers
Wegens de verwachte grote drukte op zondag adviseert de organisatie van de Velsertunnel Run om de startnummer als op zaterdag op te halen. Dat kan van 09.30 uur tot 14.00 uur in het voormalige pand van de Schoenenreus in de Breestraat (63) in Beverwijk.
De eerste 2000 deelnemers die hun startnummer zaterdag in de Breestraat komen ophalen krijgen van de winkeliers uit de Breestraat een zogenaamde ActieBag. De ActieBag is een tas vol leuke aanbiedingen van de winkeliers, spectaculaire kortingen en gratis producten.
Zelf verhinderd: Maak een ander blij met je startnummer!
Wel ingeschreven maar verhinderd of geblesseerd? Laat je startnummer niet ongebruikt verlopen! Je kunt er een ander gelukkig mee maken.
In welgeteld 24 uur waren alle zesduizend de startnummers voor de Velsertunnelrun verkocht. Het bewijst hoe groot de belangstelling is voor deze unieke loop. Ongetwijfeld lopen er dan ook nog duizenden hardloopliefhebbers rond met een flinke kater, omdat ze geen startbewijs hebben kunnen bemachtigen. Maar misschien is er toch nog een mouw aan te passen.
Bij ieder groot hardloopevenement zijn er mensen die ingeschreven zijn maar toch op het laatste moment zijn verhinderd of door een blessure niet deel kunnen nemen. Welnu, ben jij verhinderd of geblesseerd, misschien kun je dan een ander blij kunt maken met jouw startnummer. En dan gaan we ervan uit dat die ander aan jou dan het startgeld terugbetaalt, waardoor er een win-win-situatie ontstaat.
Lopen onder andermans naam
Let op!
Even één spelregeltje: Het is niet meer mogelijk om een startnummer over te schrijven op een andere naam. Wie dus een startnummer overneemt van een ander zal dan ook deelnemen onder de naam van die ander.
Ook goed om te weten:
Neem je een startnummer over dat nog moet worden afgehaald, zorg dan wel dat je de e-mailbevestiging hebt van de persoon van wie het startnummer officieel is. Alleen dan kun je het startnummer in ontvangst nemen.