Total Seclusion wint vierde voorronde Rob Acda Award 2016/2017

Foto: Peter van Heun

Afgelopen vrijdag 3 februari vond de vierde voorronde plaats van de Rob Acda Award in de Kleine Zaal van Patronaat.

Total Seclusion wist de jury te overtuigen en sleepte daarmee de vierde finaleplek in de wacht. Hiermee maken zij kans op een goed gevuld prijzenpakket met als hoofdprijs een optreden op Bevrijdingspop 2017. “Sympathieke punkrock die tegen de gevestigde orde aanschopt. Total Seclusion raakt hard en het klinkt ook nog lekker.”, aldus de jury.

Recursor beste runner-up
Hierdoor kwamen Avalanche, Chris Alain, Mr. Stone and the Black Dogs, Precursor en START/OVER samen in de runner-up poule terecht. De jury moest naast een jurywinnaar ook de beste runner-up uit het gehele Rob Acda Award traject benoemen. Electro techneut Precursor ging er met die eer vandoor en gaat door naar de finale.

Publiekswinnaar
Naast een jurywinnaar en de runner-up is Pastinaak en de Vergeten Groenten uit de bus gekomen als uiteindelijke publiekswinnaar. Zij zijn hiermee de 6e en laatste toevoeging aan de finale.

De jury bestond deze editie uit Tobias Huveneers (Young Art Festival), Maarten Claus (Parksessies / Patro University), Lisa de Jongh (Patronaat), Nadieh Bindels (3voor12) en Bert Zaremba (Geertruida). Peter van Heun (www.petervanheun.nl) heeft in het kader van de Rob Acda Foto Award deze voorronde vastgelegd. Zijn zes beste foto’s zijn vanaf 17 februari te zien op locatie van Café Lokaal.

Finale
De finale vindt plaats op vrijdag 17 maart in de Grote zaal van Patronaat. De deelnemers van de finale zijn Babooshka, Tony Clifton, Peer Pressure, Total Seclusion, Pastinaak en de Vergeten Groenten en Precursor. Tickets zijn in de verkoop via www.patronaat.nl en meer informatie is te vinden op www.robacdaaward.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen