112

Politie zoekt getuigen verkeersongeval

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval in de vroege ochtend van zondag 27 december op de Breestraat in Beverwijk.

Omstreeks 04.15 uur fietste een 19-jarige vrouw uit Heemskerk met een vriendin over de Breestraat. Beide vrouwen fietsten deels achter elkaar. Bij de kruising met de Peperstraat en de Jacob van Deventerstraat kwam het tot een aanrijding met een personenauto, waarbij beide vrouwen ten val kwamen.

Verwondingen
Door de verwarring die ontstond door het ongeval is het nog steeds niet geheel duidelijk waar de auto vandaan kwam. Het 19-jarige slachtoffer scheurde bij het ongeval haar enkelbanden en brak een tand. Haar vriendin liep verwondingen aan haar gezicht op.

Bestuurder auto onbekend
De bestuurder van de donkerkleurige personenauto bleef niet bij het ongeval en maar reed weg, zonder zijn identiteit bekend te maken. De politie verzoekt getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, of weten wie de bestuurder van de auto was, om contact op te nemen. De politie is bereikbaar via telefoon 0900-8844

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen