KNRM zoekt bemanning voor Reddingboot IJmuiden

Foto: Wim Meijer Fotografie

KNRM reddingstation IJmuiden is op zoek naar een aantal nieuwe vrijwillige bemanningsleden voor de reddingboot. De bemanningsleden moeten tussen de 18 en 45 jaar oud zijn, vaak beschikbaar zijn en men moet binnen 10 minuten bij de reddingboot kunnen zijn.

De reddingbootbemanning is in principe 24 uur per dag beschikbaar. Dit houdt in dat bemanningsleden elk moment van de dag door middel van een pieper kan worden opgeroepen. Het reddingstation heeft daarbij als uitgangspunt dat de reddingboot binnen 10 minuten na een alarmering moet varen.

Selectieprocedure KNRM reddingstation IJmuiden is op zoek naar een aantal nieuwe vrijwillige bemanningsleden voor de reddingboot. De bemanningsleden moeten tussen de 18 en 45 jaar oud zijn, vaak beschikbaar zijn en men moet binnen 10 minuten bij de reddingboot kunnen zijn.

Reddingwerk vereist zorgvuldigheid. Na aanmelding wordt men uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst in november en kennismaken met de bemanning. Motivatie en een echte ‘klik’ met de bemanning zijn uiteindelijke doorslag om met elkaar in zee te gaan.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen met persoonlijke informatie en motivatie naar secretaris Peter Taale [email protected]

Heb je vragen wil je meer informatie? Stuur een mail of bel naar één van de schippers:  Walter Schol  [email protected] of bel  06 – 22 81 75 30. Voor meer informatie over deze vacature verwijzen we je graag door naar de website  www.knrm.nl/ijmuiden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen