Intiem kerstconcert met de 3JS in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

In Acoustic Christmas laten de 3JS hun fans zien hoe een echt, intiem kerstconcert er volgens hen hoort uit te zien.

Geen toeters en bellen, geen Mariah Carey, maar een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en traditioneel werk van onder meer Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats. Eigenlijk muziek waar het Volendamse nederpoptrio het hele jaar wel naar kan luisteren. De troubadours getuigen in Acoustic Christmas van hun voorliefde voor klassieke melodieën en laten horen dat hun excellente zang- en gitaartechniek met dit repertoire geweldig tot hun recht komen.

De 3JS: “Het is een aanrader voor iedereen die houdt van de warme kerstsfeer en de liedjes die daarbij horen. Geen wonder dus, dat we na het succes van vorig jaar hebben besloten om dat sowieso dit jaar weer te doen…. De naam van de tour hoeft ook niet te veranderen. De opzet ook niet. Het kerstrepertoire is zo rijk en onuitputtelijk, daar hebben we ondertussen alweer een paar mooie nieuwe liedjes uitgepikt voor de tour -13 shows in 15 dagen- te beginnen in Beverwijk…”

Kaarten vanaf € 23,50 voor de try-out op woensdag 9 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen