Jimmy Sterman brengt ’tribute to Willy de Ville’

Foto: Michel Mulder (via Kennemer Theater)

Zanger/gitarist Jimmy Sterman gaat woensdag 6 januari voor zijn try-out  met het repertoire van Willy de Ville  richting het Kennemer Theater in Beverwijk. Een voorbereiding voor zijn theatertour die in de tweede helft  van 2016 zal gaan starten.

Willy De Ville blijvend populair
Dat de muziek van Willy De Ville enorm leeft na zijn overlijden in 2009, blijkt wel uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor de theaterseizoenen 2016/17 en 2018 koos  zanger/gitarist en initiatiefnemer Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy De Ville. Dit heeft geresulteerd in het “Stars That Speak” project.

De Ville Band
De in Amsterdam geboren Castricummer,  Jimmy Martin Sterman, zanger, songwriter en entertainer, speelde vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye,  Hans Dulfer,  Barrelhouse, en vele anderen bands. Met zijn studiomaatje Alfred Lagarde van Veronica, deed Sterman veel producties en begon eind jaren zeventig met zijn band Jimmy’s Gang waarmee hij toerde in binnen- en buitenland. Voor deze theatertour “Stars That Speak” is een nieuwe band geformeerd. Deze “De Ville Band” bestaat buiten Jimmy Sterman zelf om, uit Robin van Rijswijk op guitars, Marco Hoogland – keys, Cees van de Laarse – bass, Pieter Voogt – drums en Jeroen de Rijk op percussion.

Kaarten à € 22,50 voor de try-out woensdag  6 januari om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen