Kennemer Theater terug in de tijd met Dolly Parton, Simon & Garfunkel en The Eagles

Foto: Kennemer Theater

Komende donderdag en vrijdagavond staat het Kennemer Theater helemaal in het teken van enkele muzikale grootheden uit de sixties en seventies.

Dolly Parton (donderdag 9 november om 20.30 uur)
In de grote zaal brengen Nederlandse topmuzikanten de voorstelling ‘The heart behind the boobs’ waarin Dolly parton, de Koningin van de countrymuziek, wordt geëerd middels een sprankelende show met haar beste liedjes. Het verhaal achter ‘Jolene’, ‘I will always love you’ en ‘Coat of many colors’. Een meeslepende vertelling over deze vakvrouw en een kijkje achter die boezem naar het met Countryliefde gevulde hart van Dolly Parton.

Simon & Garfunkel (donderdag 9 november om 20.30 uur)
In de kleine zaal zal men genieten van de voorstelling ‘Sounds of Silence’, een akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zestig Simon & Garfunkel.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen vieren hun gemeenschappelijke liefde voor Simon & Garfunkel met hun favoriete songs van het duo; Van het ingetogen ‘Sound Of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot meezingers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De akoestisch gespeelde liedjes worden ondersteund door sfeervolle beelden en de mannen vertellen fraaie anekdotes.

Dutch Eagles (vrijdag 10 november om 20.15 uur)
In de grote zaal geven de Dutch Eagles hun show ‘Fly Like an Eagle’.

Dutch Eagles staat al ruim tien jaar bekend als steengoede vertolkers van bekende en minder bekende songs van de Eagles. The next best thing? Vergeet het maar! De Hollandse adelaren steken hun grote Amerikaanse voorbeeld naar de kroon. Ga kijken, ga luisteren en ‘Fly Like an Eagle’.

Voor kaarten/reserveringen kijk op de website: www.kennemertheater.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen