‘Happy Hour’ voor de Toyota Aygo

BEVERWIJK – Vrijdagochtend om half tien stuurt Toyota Dijksman Beverwijk het hagelnieuwe model van Toyota de wasstraat binnen op de Parallelweg. Het is namelijk vanochtend ‘Happy Hour’ bij Indoor Car Wash in Beverwijk en dat betekent kwaliteit voor een scherp tarief. Een ‘klik’ dus tussen de Aygo en het gerenommeerde bedrijf van Martijn Commandeur in Beverwijk.

Het past geheel in de nieuwe ‘moderne’ manier van zakendoen. Beide bedrijven slaan de handen ineen om hun unieke product en dienstverlening te etaleren aan de IJmond. Aankomend weekend heeft vestigingsmanager Robin Borgemeester besloten om de pas geïntroduceerde Toyota Aygo en de lopende actie onder de aandacht te brengen. Robin: „Tot en met 15 september kan iedereen een jaar lang gratis Aygo rijden winnen.” Robin vervolgt: „het enige wat je hoeft te doen is een selfie maken met de Aygo en zorgen dat je vrienden en kennissen jou de meeste likes bezorgen!”

ck24silw09u7id4p0jgfqe745
Een medewerker van Indoor Car Wash reikt de eerste flyer van de selfie actie uit aan Marcel Rosman, verkoopadviseur bij Toyota Dijksman (onderdeel van LOUWMAN Retail) 

Indoor Car Wash dat wordt geleid door directeur Martijn Commandeur geniet met zijn bedrijf, net als Toyota Dijksman, een lange historie in Beverwijk. Het familiebedrijf dat meerdere generaties rijk is, heeft met drie vestigingen één van de grootste wasstraat ondernemingen van Noord-Holland. Doordeweeks maken ze het wassen van de auto met de ‘Happy Hour’ actie bereikbaar voor iedereen, die zijn auto goed wil onderhouden.

s0sligqp5xp1mklpi8b17e6pl
De Aygo nu nog vies achter de oren, staat klaar voor een luxe wasbeurt

fj7jylaog8gl1iyu7d09rly7k
Onder begeleiding van enkele medewerkers wordt de Aygo de wasstraat in gereden

rf75l1zy4v11i9vwdnnf8d77u
Klaar voor de selfie!