Musical klassieker terug in het Kennemer Theater!

Foto: Kennemer Theater

Vijftig jaar na de première in 1965 is de meest succesvolle musical ‘Heerlijk duurt het langst’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink terug! Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie.

Ido gaat vreemd met zijn secretaresse, Marian zet hem vervolgens het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden.

Een origineel verhaal met sprankelende, komische en scherpe teksten gesitueerd in de jaren zestig, een van de meest opmerkelijk decennia uit de afgelopen eeuw. Met ‘verrukkelijke’ evergreens als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Kom Kees’, ‘Het is over’ en ‘Zeur niet’ gezongen door een top cast! De speelse en humoristische toon zijn Annie M.G. Schmidt op haar best!

Kaarten vanaf € 28,50 voor de try-out op zaterdag 17 januari om 20.15 uur en op zondag 18 januari om 14.30 uur zijn te reserveren viawww.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen