Sundayfair 29 maart: ‘Rock-‘n-roll in centrum Beverwijk’

Foto: Aangeleverd

Beverwijk – Straattheater voor jong en oud, live muziek én gezellige terrasjes. Op de eerste dag van de zomertijd op zondag 29 maart vindt van 12.00 tot 17.00 uur de Lente-editie van de SundayFair plaats in het centrum van Beverwijk.

De festiviteiten in het centrum worden om 13.30 uur (ter hoogte van Intersport Veldhuis) officieel geopend door een wethouder van de gemeente Beverwijk. Ook deze keer mag de organisatie zich verheugen in een groeiend aantal standhouders met unieke en kwalitatieve producten. Een keur van kramen zal de Breestraat als vanouds vullen. Speciaal voor de jonge bezoekers treden Professor Dombidoo & zijn assistente Ladilaa op met de TromboTubaToet. Als verrassing worden er bonnetjes uitgedeeld voor een heerlijke – gratis – suikerspin.

u’Mtata u’Mtata
Op de middenbaan van de Beverwijkse Breestraat is het genieten van u’Mtata u’Mtata combineert dreunende percussie met straattheater. Uit voorwerpen, die ze al rondzwervend hebben gevonden, zijn eigenzinnige kledingcomposities gecreëerd met aparte hoofddeksels. Ze verplaatsen zich met een heel bijzonder voertuig en maken muziek met bassen, bellen en tamboerijnen. Een spektakel dat ‘de Wijkers’ volgens de organisatie niet mogen missen.

Sfeervolle boekenmarkt in Beverhof
In de Beverhof wordt tijdens de Sundayfair een boekenmarkt georganiseerd. Tijdens de markt zal Raimond Bos zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting in het winkelcentrum.

Live Muziek
Ter hoogte van de Agathakerk is er live muziek van Blitz Rock- ’n Roll. Terug in de tijd met muziek die nog altijd springlevend is! Naast het terras van Noordeloos vindt een ander spetterend optreden plaats. Hiervoor staat de bekende vintageband de Whiskeymo’s garant. Danssportcentrum La Passe verzorgt ter hoogte van Intersport Veldhuis een aantal exclusieve optredens.

De organisatie van de Sundayfair nodigt iedereen uit om het lentegevoel te komen proeven. Ook kun je  een gratis voorjaarsplantje ophalen die ter hoogte van V&D uitgedeeld worden. (op=op)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen