Tata – Kids of Steel Run start in Heemskerk

Foto: redactie

Velsen/Heemskerk – Kinderen die van hardlopen houden en een sportieve uitdaging willen aangaan kunnen op zondag 28 juni weer deelnemen aan de Tata – Kids of Steel® Run.

Deze hardloopwedstrijd maakt onderdeel uit van de 34e editie van de Tata Steel Marquetteloop in Heemskerk. Kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen tegen elkaar hardlopen op de 1.300 en 3.300 meter. Tata Steel is sinds 2006 hoofdsponsor van de Tata Steel Marquetteloop, die jaarlijks ruim 2.000 deelnemers trekt. Leden van de eigen hardloopvereniging van Tata Steel, de Tata Steel Runners, zullen op 28 juni ook aan de start verschijnen.

Tata – Kids of Steel ® is een initiatief van het staalbedrijf om een gezonde levensstijl te promoten onder kinderen. Beweging en sport spelen daarin een belangrijke rol, evenals aandacht voor gezonde voeding. De hardloopwedstrijd is een sportieve uitdaging, waar de kinderen zichtbaar veel plezier aan beleven.

Programma Tata – Kids of Steel ® Run:

10.15 uur:       1.300 meter voor kinderen tot en met 7 jaar
10.45 uur:       1.300 meter voor kinderen tot en met 12 jaar
11.05 uur:       3.300 meter voor kinderen tot en met 15 jaar
De Tata – Kids of Steel Run start op de Jonkheer Geverslaan. Inschrijven kan via voorinschrijving (zie website:http://www.avdem.nl/marquetteloop) of op de dag zelf (tot 15 minuten voor de start) in De Waterakkers.

Op Facebook (@TataSteelMarquetteloop) is meer informatie over het evenement te vinden, evenals hardloop- en voedingstips.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen