Halloweenmarkt in winkelcentrum Wijkerbaan

Foto: William Warby

In winkelcentrum Wijkerbaan wordt zaterdag 31 oktober een griezelig gezellige Halloweenmarkt georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur. Dit evenement wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging van de Wijkerbaan in samenwerking met DVR evenementen.

Halloween- en Kerstaccessoires en nog veel meer
Tijdens deze Halloweenmarkt staan standhouders in het winkelcentrum met mooie en bijzondere producten, waaronder gehaakte kinder- en babyproducten, beschilderd aardewerk, voer en artikelen voor buitenvogels, landelijke woon- en kerstaccessoires, tassen en portemonnees, sieraden, kaarten en pompoendecoraties. Bij standhouder Olio di Uliveto kunnen bezoekers terecht voor een proeverij en verkoop van Italiaanse biologische olijfolie. Kinderen kunnen een lekkere suikerspin of popcorn kopen bij het Suikerspinnenfeest.

Uiteraard zijn tijdens de Halloweenmarkt de winkels in het winkelcentrum gewoon open voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast hebben Slagerij Marcel Dekker en Modezaak Las Chiclaneras extra leuke aanbiedingen bij de kraam.

Workshops pompoen uithollen en foamclay
Bezoekers aan de Halloweenmarkt kunnen ook een workshop volgen. Bloemist De Eeuwige Lente verzorgt een workshop pompoen uithollen. Deze workshop duurt ongeveer 45 minuten en kost 2,50 euro. Vooraf opgeven bij De Eeuwige Lente. Ook zal standhouder Partynanny een mini-workshop verzorgen met Foamclay. Deze zal in het teken staan van Halloween. Kinderen kunnen tijdens de Halloweenmarkt gratis worden geschminkt. Dit wordt verzorgd door Indigo Colors; zij is aanwezig tussen 11.00 en 15.00 uur.

De Halloweenmarkt is gratis toegankelijk. Ook parkeren rondom winkelcentrum De Wijkerbaan is gratis.
Meer info over Winkelcentrum Wijkerbaan is te zien en te lezen op www.dewijkerbaan.nl en op www.opdewijkerbaan.blogspot.nl

(Foto: William Warby)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen