5e Editie Winterbeurs Marquette op zondag 22 november

Foto: Wikipedia

Zondag 22 november 2015 wordt in Chateau Marquette in Heemskerk  de vijfde editie van Winterbeurs Marquette georganiseerd.  Tientallen standhouders zijn aanwezig om met hun producten de bezoekers inspiratie op te laten doen voor de komende feestdagen.

Jubileum
“Dit is de vijfde keer dat we de Winterbeurs organiseren en het voelt een beetje als een jubileum”, aldus organisator Angelique van Rixel van DVR evenementen. “Toen we hier vijf jaar geleden mee begonnen hadden we niet verwacht dat dit evenement zo succesvol zou blijken te zijn. Maar elk jaar weer zien we enthousiaste bezoekers en standhouders, dus voorlopig denken we nog niet aan stoppen.

Ruim 50 standhouders
Dit jaar zijn er ruim 50 standhouders op de Marquette Winterbeurs die zich presenteren op beide verdiepingen van het kasteel met een gevarieerd aanbod van o.a. kerstartikelen, woondecoraties, sieraden, uiterlijke verzorging, speelgoed, modeaccessoires, kinderkleding, wolproducten, cadeauartikelen en brocante.

Workshops
Daarnaast worden diverse workshops gegeven zoals: Foam en Silk Clay, Zentangle en Paracord.  En ook de moeite waard is de bijzondere kerstboom in de hal, gemaakt door de Ballonnentuin.

Wat eten en drinken betreft hoeft niemand iets tekort te komen. Op de begane grond in het kasteel zorgt NH Hoteles voor koffie, thee, glühwein en andere drankwaren. Buiten op het plein staat Rumah Makan Indonesia uit Heemskerk met authentieke Indonesische hapjes.

Ook maken bezoekers kans op een van de 200 goodiebags die worden verloot onder de entreebewijzen.

Informatie
De beurs wordt gehouden op zondag 22 november 2015 van 11:00 tot 17:00 uur in Chateau Marquette in Heemskerk. De entreeprijs is € 3,00 (kinderen t/m 12 jaar zijn gratis). In veerband met beperkte parkeerruimte bij het kasteel  wordt aangeraden om zoveel mogelijk per fiets of lopend te komen.

Meer informatie over de winterbeurs op: www.winterbeurs.blogspot.nl

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen